Proiectare mecanica

Cu o experienta bogata in proiectarea de masini si utilaje, personalul nostru dezvolta studii si proiecte la tema cu caracter de noutate, modernizari si reabilitari, din domeniul utilajelor terasiere, in special masini de tip excavator, prese pentru deseuri si alte materiale, instalatii de actionare hidrostatica sub presiune, masini si instalatii navale.

Consultanta tehnica

S.C. Hidro Tech Consult S.R.L. ofera consultanta tehnica in domeniul utilajelor de constructii si in domeniul instalatiilor si masinilor de punte navale. Specialistii firmei dispun de o vasta experienta si de o puternica baza de date in domeniu care, combinata cu o dotare hardware – software de ultima ora, le permite sa ofere servicii de cea mai buna calitate.

Reparatii diverse

S.C. Hidro Tech Consult S.R.L. ofera servicii de reparatii in domeniul utilajelor de constructii,  masinilor navale de punte, precum si al instalatiilor de ridicat.
Partenerii principali din grup, S.C. Ceprorex S.A. cu o experienta de peste 25 ani in aceste domenii si S.C. A.T. Mecanohidro S.R.L. autorizata ISCIR pentru reparatii utilaje de ridicat, este recunoscuta in domeniu, printre clienti regasindu-se Santierul Naval AKER Braila, Santierul Naval MIDIA, SISE Muntenia Nord, Grand Smity Works Galati,Lukoil Ploiesti, NAVROM Galati.
Experienta si dotarile grupului de firme ne permit sa abordam cele mai complexe lucrari de reparatii pentru orice echipament din domeniile mentionate.

Prelucrari mecanice

S.C. Hidro Tech Consult S.R.L. ofera executia de produse complexe, diferite repere si piese de schimb dupa documentatia clientului ori dupa releveu, precum si diverse operatii tehnologice cu caracter de confectii metalice si prelucrari prin aschiere (strunjire, frezare, prelucrari in coordonate si pe bohrwerk, sudura in gaz inert).

Masuratori si incercari in laborator hidraulic

S.C. Hidro Tech Consult S.R.L. ofera realizarea de determinari in laboratorul hidraulic pentru caracteristicile tehnice principale ale aparaturii hidraulice cu presiune nominala pana la 315 bar si debite pana la 200 l/min.